Voor Moederdag

Hier heb ik stof en papier gecombineerd tot iets moois! Wit katoen, kantjes, lint en bloemen (de meeste zijn gehaakt). Met daarbij vlinders en een tekstje van papier, helemaal leuk. Ze zijn super romantisch geworden deze harten. Erg toepasselijk voor Moederdag, maar ook erg leuk om iemand te verrassen. Ze passen in elk romantisch en of landelijk interieur.De hartjes zijn ca. 16 bij 16 cm groot en hebben een ophanglint van 10 cm.

In totaal heb ik er 4 op voorraad.
Variant 1 met grote gehaakte roos.Variant 2 met gehaakte bloem en knoop.Variant 3 met een papierbloem.Variant 4 met gehaakte bloem en zilverkleurig bedelhartje.

Ze kosten 7.50 incl. verzendkosten (brievenbuspost). Interesse? Mail mij dan even.

Reacties

 1. Je pakketje is als het goed is onderweg! Ik denk dat het morgen op je deurmat ligt. Tenminste dat hoop ik hihi.

  Groetjes Brenda

  fijne zondag nog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig die hartjes, dat heb je erg mooi gemaakt! gr. Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Brenda,
  Ik ben benieuwd...
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Nicole,
  Dank je wel voor je lieve berichtje.
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.