Lieve tas voor Norah

Toen mijn dochter vroeg: "Mam, wil je ook een tas voor mij maken?" kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ze wilde graag een paarze tas. Nou dat kon. Ik ben aan de slag gegaan met paarse stippen en ruitjes in combinatie met groen...een frisse en leuke combinatie is het geworden.

Hierboven zie je de verschillende stoffen.  

 Een zakje op de voorkant met daarop een wolvilten bloemetje voorzien van haar naam.
 
 Het eindresultaat.
 
 De binnenkant is een combinatie van paarse stof met witte stippen en groene spijkerstof en canvas hengsels met klitterband.
 
 Hier zie je de sleutelhanger, normaal dus aan de binnenkant. En mijn labeltje.
 


 Hier zie je dat het zakje aan de voorkant voorzien is van klitterband.
De onderkant heeft een blokbodem.
 
In deze tas past heel gemakkelijk haar broodtrommel, pakje sap en 10 uurtje. (Formaat tas is ca. 22 x 22 cm). Vol trots liet ze aan haar vriendinnetjes haar nieuwe tas zien. En ik, ik kan alleen maar stralen. Wat was dit een leuk projectje! Er zullen er vast meer volgen.

Reacties