Nieuwe uil

Ze zijn zo leuk om te maken deze uilen. Dus heb ik er weer een gefabriceerd.


Zijn vleugels, snavel, ogen, oren en mijn labeltje zijn van wolvilt. 
De rest is van zacht katoen.
Ik heb er een lang lint aan gemaakt met ophanglus zodat hij makkelijk 
ergens opgehangen kan worden.
Kijk eens naar zijn mooie glitters.


En ook heeft hij geborduurde nagels en natuurlijk belletjes in zijn buik waardoor hij lekker rinkelt.Hij hangt zo heerlijk vrolijk aan mijn deur naast zijn maatje te wachten op zijn nieuwe huis.
Want binnenkort vliegt hij uit. Hij is namelijk bedoeld voor de dochter van Minimoek. Het schijnt dat zij dol is op uilen en dat haat babykamer een uilenkamer is. Nou daar voelt deze uil zich wel thuis.


En dan maak ik er nog een paar. Want er zijn heel wat zwangere dames om mij heen.
 Te leuk!!!


Reacties

 1. O, wauw Corine wat is ie leuk en wat zal ze daar blij mee zijn, echt supergaaf en hij past wel een beetje bij het boxkleed vind je niet, ik stuur je even een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve uiltjes. En ze kijken zo vrolijk!
  Ik lees altijd met plezier jouw blogberichten. Je maakt prachtige en originele dingen. Daarom geef ik jou een award. Zie http://draadenpapier.blogspot.nl/2013/06/friese-tas-haken-award.html. Voel je vooral niet verplicht er iets mee te doen, maar zie het als een complimentje.
  Hartelijke groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Hilde,
   Wat een ontzettend lief berichtje! Dat doet mij erg goed! Ik neem de award dan ook graag aan.
   Groetjes, Corine

   Verwijderen
 3. Wat maak jij leuke uiltjes... Ik las bij Linda dat je haar er één gestuurd hebt, en toen werd ik nieuwsgierig.. Zo leuk als iemand spontaan iets naar een ander stuurt!
  Je hebt trouwens erg leuke blogs, en ik ben meteen volger geworden.

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En leuk dat je nu ook mijn volger ben geworden. Ja, ik heb een uil spontaan voor haar dochter gemaakt, zij is dol op uilen en hoogzwanger. Hoop dat de uil een mooie plek krijgt op de babykamer.
   Groetjes, Corine

   Verwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.