Vriendschapsbandje

Voor mijn verjaardag had ik dit boekje gevraagd en gekregen:


Het is een super leuk boekje! Maar ik vind de patronen niet altijd even makkelijk uitgelegd.
Dus moest ik even puzzelen voor ik resultaat boekte.

Ik selecteerde een patroontje  

en zocht bolletjes katoen bij elkaar:

Best moeilijk! Je werkt van links naar rechts en je moet goed opletten hoe je knoopt. Heb je eenmaal de slag te pakken, dan werkt het wel verslavend. Echter kun je het met gemak even wegleggen (het patroon gaat niet verloren) en de volgende dag er weer mee verder gaan.


In het boek staat als advies om je werk onder een klembord te leggen. Een kopje of de fruitschaal werkt ook heel goed. Als er maar iets zwaars op staat.


Dit is mijn eerste zelfgemaakte vriendschapbandje:






Ik ben best trots op het resultaat. Er zullen er vast meer volgen.





Reacties

 1. Ze zijn inderdaad leuk om te maken! Een jaartje geleden heb ik er ook een aantal gemaakt. Ken je de site friendship-bracelets.net al? Daar staan heel veel patronen op. Het boek ziet er leuk uit, met allerlei soorten bandjes.

  Groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Hilde, dank voor de tip van de site, leuk!
   Groetjes, Corine

   Verwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.