Little toilettasjes


Afgelopen week begon ik aan een oranje getint tasje. Leuk klein formaat, handig voor kleine toiletspulletjes of fijn in je handtas als make-up tasje. Dit model is zo leuk om te maken! Dus daarom maakte ik er nog 1. (Maar er zullen er zeker nog wel meer volgen, want het is namelijk ook een heel leuk cadeautje!) In twee uurtjes tijd had ik de blauwe in elkaar.Een mooi blauw ruitje aan de binnenkant.
En het tasje heeft een platte bodem, ook heel handig!

Mooi van buiten maar ook van binnen. 
Dit tasje heb ik nog even extra 
doorgeregen met borduurgaren zodat de voering
goed op zijn plaats blijft zitten.


Aanstaande woensdag viert een van de juffen van 
mijn zoon  haar verjaardag. 
Met mijn zoon Rick, ging ik even wat shoppen bij Etos 
 voor in het oranje tasje. 
Want die wil hij graag geven. Met gemak gaan er 
2x mini Therme voor onder de douche met een puff in. 
Hoe leuk is dat? Zo gaat Rick met een leuk 
verrassingscadeautje naar school.


Reacties

 1. Ze zijn prachtig gemaakt ...
  Ik ben zeker dat er een juf hartstikke blij zal zijn ...
  Geniet van een fijne week, liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank jullie wel hoor! Ze zijn ook zo leuk om te maken.
  Liefs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.