Klein cadeautje

Vorige week was het moederdag. Ook ik vind het leuk om altijd iets zelfgemaakt te geven aan mijn schoonmoeder... maar wat moest het dit jaar worden? Op de Zaanse Schans kochten we een heerlijk zeephart. Bij Etos een heerlijke handcréme van Botanical Boost. En bij AH zag ik een gezellig snoepzakje vol met hartjes... Ja, dat gaf mij de inspiratie om een leuk snoeppotje te maken met een bijpassende deksel, natuurlijk gehaakt!

Op het potje plakte ik een zelfklevend etiket, 
gekocht bij de Action, waarop
je met een krijtje een tekst kunt schrijven.

En zo had ik een gezellig eigen gemaakt cadeautje.


Leuk dat je (weer) even langskwam.Reacties

 1. Vind de kleurtjes voor het snoeppotje echt snoeperig, dus dat heb je goed gekozen!
  En de andere cadeautjes klinken ook alsof ze met liefde werden uitgezocht, fijn om te lezen!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou zelf erg van dat soort kleine cadeautjes. En ik geef graag iets wat ik zelf ook wel zou willen hebben...leuk dat je weer langskwam en bedankt voor je lieve reactie.

   Verwijderen
 2. Wat een mooi garen, heerlijke kleurtjes. Van welk merk is dat garen?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.