Tas met haakwerk w.i.p.

In de afgelopen tijd heb ik al 2 etuis gemaakt van oude spijkerbroeken en die vond ik zo gaaf! Dus ik dacht:" waarom maak ik geen tas?" Hup aan de slag met alle oude spijkerbroeken die ik had. De juiste kleurencombinaties bij elkaar zoeken en daarvan vierkantjes en rechthoeken snijden, helemaal leuk!

Toen scoorde ik een paar Stone Washed bolletjes van Scheepjeswol, het garen past perfect bij de spijkerstof. Ik zag het al helemaal voor me, een paar gehaakte vierkantjes en die verwerken op de vierkantjes van spijkerstof.

Inmiddels heb ik vier verschillende vierkantjes gehaakt en een paar vastgezet op de spijkerstof:

\En het wordt gaaf!!!

De volgende keer hoop ik jullie de complete tas
te kunnen showen.


Reacties

 1. Ik ben benieuwd. Wat een leuk vierkantje met die twee driehoekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, leuk hé dat vierkantje. ik hoop de tas snel af te kunnen maken...het is zo warm in mijn atelier, dan komt er niets van het naaien terecht.

   Verwijderen
 2. ooooo ja, die detailfoto's zien er veelbelovend uit!! Ik kan me voorstellen dat het allemaal goed matcht met mekaar!!
  Ik krijg ook plots weer nieuwe inspiratie, bedankt :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Sigrid! Binnenkort is hier de hele tas te zien hoor. Nog even geduld.

   Verwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.