Home decoration

Ik blijf in de cactus-mood. Dit keer heb ik een wandkleed gemaakt. Helemaal niet moeilijk en relatief snel te maken. Ik tekende een cactus in een potje en knipte de onderdelen uit van stof en vilt. Naaide het met de naaimachine vast en borduurde met een draadje wat prikkers op de cactus.

Aan de bovenkant van het wandkleed maakte ik een tunneltje zodat ik er een stokje doorheen kon halen. Aan weerszijden van het stokje zaagde ik een kleine inkeping zodat het touwtje er goed in blijft zitten.

Tenslotte nog mijn "Wien-art- knoopje" erop en klaar.

Fijne avond!I'm still in the cactus-mood. I've made a little tapestry. 
Not so difficult en I've finished it quickly. 
I drew a cactus in a flowerpot and cut it of 
from fabric and felt. I sewed it by sewing-machine 
and embroider the prickers.

At the top of the tapestry I made a tunnel 
so that I could pick up a stick through it. 
With a piece of rope I can hang the tapestry on the wall.

At least I put my "Wien-art-button" on it.

Have a nice evening!


Reacties

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.