Pimp your klamboe

Mijn vriendin stelde mij twee weken geleden de vraag of ik de baby-klamboe van Victor kon omtoveren naar een voor Mathilda die een prinsessenkamer krijgt. Wat een leuke (maar wel tijdrovende) klus was dit! Stap voor stap zie je op de foto's de klamboe veranderen. Nu maar hopen dat mijn vriendin en haar dochter het eindresultaat net zo mooi vinden als ik.


Eerst heb ik de groene zijkanten bekleed met bloemetjesstof
en afgewerkt met roze lint.
Vervolgens heb ik de geborduurde beren eerst uitgehaald en daarna bekleed met wolvilt.
Met een dubbelhart...
Met een kroon met kant...
Met een bloem met daarop een gehaakte bloem...

Met nog een kroon met lint en glitterkraaltjes...
Met nog een hart, bewerkt met stiksel en glitterkraaltjes...
Met nog een bloem en een gehaakte vlinder.


En dan hieronder het eindresultaat.
Tenslotte nog even mijn label toegevoegd.

Reacties

 1. Hoi..nou ik wist het wel, erg mooi gemaakt.Ga je volgen, succes ermee. Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je lieve berichtje en super leuk dat je mij nu gaat volgen!
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Corine, de prinsessenkamer is klaar, en de klamboe hangt! Het is prachtig geworden, Mathilde is er heel blij mee. De klamboe heeft een dubbelfunctie naast dat hij gewoon heel mooi is houdt hij ook de "kleine beestjes" waar Mathilde nu "bang" voor is uit haar bedje. s'Avonds voordat ze gaat slapen doen we de klamboe dicht. We hebben het witte peuterbed omgetoverd tot een echt prinsessenbed met wat schilderwerk en mooie prinsessenstickers. Ook de side-table is een mooie kaptafel geworden die door Mathilde ook als kommode wordt gebruikt om haar poppen te verschonen. Foto's stuur ik naar je email adres! Lieve groeten
  MirandaZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Miranda,
  Wat ontzettend leuk!En nog leuker dat Mathilde er blij mee is, daar doe je het toch voor! Wat is er nou mooier dan een blij kind te zien... dan smelt je toch gewoon. Ik kom binnenkort even kijken hoor!
  Veel liefs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.