Rokje voor mijn dochter

Kijk eens wat een leuk rokje in frisse en vrolijke tinten voor mijn dochter! Het idee had ik gezien op het Blog Haken en meer. Ik had nog zulke leuke stofjes liggen. Dus ging ik aan de slag... een patroondeel getekend en deze 3x op verschillende stofjes gelegd. Een band op het rokje gemaakt met daarin knoopsgaten elastiek. Heel handig hoor, zo kun je de band strakker of losser maken. Lintjes met roesjes in twee kleuren op het rokje verwerkt en klaar.


Mijn dochter is er erg blij mee. Gisteren heeft ze het vol trots gedragen naar de verjaardag van Oma.Reacties

 1. Echt een prachtig resultaat! En helemaal als het ook nog trots gedragen wordt.
  liefs van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Maaike,
  Dank je wel. Mijn dochter is er inderdaad erg blij mee.
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.