Rosie

Deze lieve mobiel heb ik speciaal gemaakt voor Rosie. Het dochtertje van mijn collega. Zij was veel te vroeg geboren maar het gaat super goed met haar! Zaterdag a.s. zal zij deze mobiel met de kraammand van onze afdeling ontvangen. Ik hoop dat Rosie er net zo blij van wordt als ik.

De totale lengte van de mobiel is 87 cm.

Hier een close-up van de bloem, deze is zo'n 18 cm breed en 13 cm hoog. Hier heb ik ribstof gecombineerd met vilt en een stuk wit laken. De bloem is opgevuld met kussenvulling.


En een close-up van het lieveheersbeestje 12 cm breed en 14 cm lang. Gemaakt van stof en vilt. Voor de oogjes heb ik hele kleine paarse kraaltjes gebruikt. Opgevuld met kussenvulling en in het buikje zitten twee belletjes verstopt.


Bovenaan de mobiel zit een ophanglus.


Rosie veel geluk, liefde en gezondheid toegewenst!


Veel liefs, Corine

Reacties

 1. wat een schatje erg mooi gemaakt, veel plezier ermee Rosie, groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel hoor Nicole!
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeej! Rosie is er erg blij mee kan ik uit betrouwbare bron melden:-) haar kamertje is er nog een stuk leuker van geworden, top! Veel succes met alle komende kunstwerkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Mirjam,
  Dank je wel voor jou reactie. Super leuk dat deze mobiel heerlijk in haar kamertje hangt.
  Veel liefs, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.