Make-up tasjes

Ooit was het MIJN trouwjurk. Een met veel stof en mooie borduursels. Voor ons eerste kindje had ik van het onderste deel van mijn jurk een hemeltje gemaakt voor boven het wiegje, met daarbij een passend dekbedovertrekje. Maar er was nog genoeg stof over.
Eerst maakte ik een make-up tasje voor mezelf en daarna nog een voor mijn zus.

Van de week dacht ik... ik heb nog twee risten liggen en nog stof... toch erg mooi om daar nog eens twee make-up tasjes van te maken. Het formaat ca. 15 x 15 cm. is ideaal. Perfect voor de benodigde make-up voor onderweg en het past makkelijk in je handtas.Reacties

  1. Het is een prachtig idee om je trouwjurk nog een doel te geven. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel dat jij even langskwam en dank voor je berichtje.
    Groetjes, Corine

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.