Uilen gespot
Deze twee leuke uilen heb ik vorige week gemaakt van stof. Toen ik eenmaal aan de slag ging met mijn stofjes kon ik geen keuze maken met welke kleurcombinaties ik zou gaan werken. Dus dacht ik, dan maak ik er toch twee. Een in grijs met blauw (meer voor een jongen) en een in blauw met groen (meer voor een meisje). 
De stoffen heb ik gecombineerd met wolvilt. En op de vleugels heb ik glitters vastgenaaid. Dan worden ze nog leuker om naar te kijken. 


 Ze zijn heerlijk zacht en aan de onderkant heb ik heuze nagels geborduurd. Tenslotte zijn er in hun buikje  belletjes verstopt zodat ze lekker kunnen rammelen.De grijs blauwe uil heeft al een nieuw vriendje gekregen. Ik ging namelijk op kraamvisite en nam deze mee voor baby Thijs. En laat hij nou een uilen-kamer te hebben gekregen, hoe leuk is dat? Deze uil kreeg meteen een mooi plaatsje in zijn kamer.

De andere uil hangt nog even vrolijk aan de deur te wachten op een maatje.


Voor nu, geniet van je weekend!Reacties

 1. O,laat mijn dochter die leukerds maar niet zien die heeft nl. ook een uilenbabykamer ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat snoezig en leuk idee zeg,ze zijn heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel hoor. Wel grappig, er zijn al zoveel uilen voorbij komen op internet...ze blijven leuk!
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kawaii ! You have Face book ? I hope to your friends !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.