Vriendschapsbandjes

Ik ging op vakantie en nam mee: bolletjes katoen, een stopnaald en het boekje Shamballa armbanden. Erg leuk! Ik ben erachter gekomen dat je de patronen op verschillende manieren kunt lezen en daardoor dus ook andere patronen krijgt. Verrassend!

En ik moet zeggen, als je eenmaal begint werkt het erg verslavend. In de vakantie heb ik er vier gemaakt. 1 heb ik niet gefotografeerd (een donkerblauwe met turquoise ruitjes) want voor ik het wist liep mijn zoon er al mee rond. 

Een fijne en een rustige zonnige dag gewenst!


Follow my blog with Bloglovin

Reacties

 1. Wat leuk, en grappig dat je met andere kleuren en hetzelfde patroon een heel verschillende bandjes krijgt. Geniet van het koelere en zonnige weer. Groetjes, antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je berichtje. Inmiddels heb ik inderdaad heerlijk genoten van het koelere weer.
   Groetjes, Corine

   Verwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.