Gymtas, ballettas, streetdance-tas

Mijn dochter Norah gebruikte nog steeds haar Petshop tas voor de gym. Tja, ze is inmiddels 9 en dan is dat toch niet meer zo gigantisch leuk. Bovendien paste haar gymspullen er nog maar net aan in. Dus maakte ik nog snel  van de week een nieuwe tas voor haar. " Zo een die diagonaal om mijn schouders heen kan , mam" , was het verzoek.

Dus zocht ik stoere stoffen bij elkaar: spijkerstof in verschillende kleuren en een gezellig stippenstofje voor de breek. Ik stikte er een rits in en maakte een extra zakje, met rits, aan de binnenkant (altijd handig voor de fietssleutel) en naaide haar naam op de voorkant.

De tas bestaat dus uit dubbele stof, 1 voor de binnenkant 
en meerdere aan elkaar voor de buitenkant.
En streek een vlinder op de voorkant.

De schouderband heb ik gemaakt van een riem 
(gekocht bij Xenos voor 50 cent!)

De tas ging gisteren meteen mee naar school.
Kind zo trots als een pauw. En ik ook! 
Ik maakte aan de riem nog een stoere ring vast, 
leuk detail.
Daaronder zie je mijn label.


En hier de andere zijkant van de tas.


Allemaal nog een mooie zonnige dag toegewenst.
Geniet!Reacties