Feest in de brievenbus (deel 2)

Afgelopen vrijdag ontving ik de envelop van mijn swapmaatje: Alice. Wat een feest om zo'n envelop te mogen uitpakken. Alice borduurt hele mooie creaties op de naaimachine...ik kreeg dus ook een paar hartverwarmende geborduurde creaties! Kijk je even mee?In de envelop zaten twee prachtig geborduurde
vilten hartjes, een geborduurd uiltje, een
gehaakt roze-paars uiltje, een kaart van stof 
met de tekst "memories are stitched with love" 
een lekkernij en een lief klein kaartje.De vilten hartjes :


hangen inmiddels in de Kerstboom 
en het kleine bruine uiltje hangt aan mijn tas :-).
Alice heel veel dank voor deze leuke en mooie creaties.
Ik moet zeggen, die vilten hartjes hebben 
letterlijk mijn hart verwarmd.

Als jij ook even bij Alice op haar blog wilt kijken, 
klik dan even hier.

Wil je weten wat de andere deelnemers 
allemaal gemaakt hebben, kijk dan even 
hier op het blog van Atelier Valerie.

Lieve Valerie, dank je wel weer 
voor de organisatie van deze swap en 
fijn dat ik wederom weer mocht meedoen.


Fijne Kerst!
Zalig kerstfeest!
Merry Christmas!
Feliz Navidad!
Joyeux Noël!
Fröhliche Weihnachten!
Vesele Venoce!
Heists Razdajetsja!Reacties

 1. Mooie kadootjes! De hartjes zijn inderdaad prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Corine,
  ik heb met veel plezier de spulletjes voor je gemaakt. En oh ja, de "geborduurde kaart" is een speldenkussen dat je alleen zelf nog even moet opvullen. Er zit nog een kleine opening aan de onderkant om de vulling in te doen en even dicht te naaien :-) :-) Tja, dat had ik natuurlijk ook gewoon even moeten vermelden op het kaart je zonder naam :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Alice. Het was echt een feest om alles open te maken. En wat een leuk idee dat speldenkussen! Goed dat je dat nog even vertelde, daar had ik niet op gekomen. Maar wat een leuk idee!

   Verwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.