Retro Uil

En weer een heerlijke knuffelkussen gemaakt, dit keer in retro-look.  De Uil uit mijn vorige post viel goed in de smaak bij een collega van mij, die wilde 'm meteen kopen. Hoe leuk is dat? Retro Uil was inmiddels al in de maak  en ik kan je vertellen... er volgen er nog meer! Ze zijn leuk om cadeau te geven voor op de kinderkamer of als kraamcadeau.

Formaat: de uil is 30 cm hoog x 28 cm breed.

Deze knuffel bevat géén losse onderdelen, 
dus kidsproef.

Wil jij ook zo'n knuffelkussen Uil?
Kijk dan even in mijn shopje hier.

Fijne avond nog!

Reacties

 1. Wat een leukerd is het geworden. Ook de kleuren zijn zo lekker fris.
  Leuk idee.

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Thea. Ben ook een beetje verliefd op haar geworden.

   Verwijderen
 2. Ja, deze is zeker zo leuk als de andere uil! Ik hou wel van dat retro-oranje!
  Benieuwd naar je andere versies :-)
  Fijn weekend,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Sigrid! ...de andere versies zet ik binnenkort online. Fijne avond!

   Verwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.