Zomersjaal

Nu de temperatuur weer wat aan het zakken is kan een zomersjaal goed van pas komen. Ik haakte deze sjaal van het prachtige garen: Hannah. Zijdezacht en wel 300 gram op één bol, zo fijn! Aan één bol had ik genoeg.

The temperature is now a little bit going down here so I can use a summer shawl at this time very good. I crochet this shawl with beautiful yarn: Hannah. Silky smooth and I need 1 ball of yarn of 300 gram.


Voor deze sjaal gebruikte ik onderstaand
 patroontje dat ik vond op Pinterest:

I found the pattern on Pinterest:

Bedankt weer voor je bezoekje en 
geniet van de zomer!

Thanks for visiting my blog.
Enjoy the summer!Reacties

 1. Prachtig! En mooie foto's ook! Het garen kende ik nog niet, dus bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sjaal.. ik haak meestal knuffels maar door jou sjaal en mooie foto's beginnen mijn handen ook te kriebelen om een sjaal te gaan haken. Nu op zoek naar mooi garen wat ook fijn is om te dragen. Groet, Dii

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Dii, Zeeman heeft ook heerlijke zachte wol en anders kun je kijken voor katoen van Hannah dat voelt zijdezacht aan. Succes met het uitzoeken.

   Verwijderen
 3. Wat een mooie sjaal, zie ik het goed dat het de 'spiderstitch' is, met lossen, vasten en stokjes? Ik kan het patroon niet goed lezen, daarom .... Dank je wel. Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Annemarie, dankjewel! Het klopt dat er gebruik gemaakt is van lossen, vasten en stokjes. Als je dubbelklikt op de foto van het patroon , zie je het groter en kun je ook nog inzoemen. Suc6!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie sjaal! Ik had hem al enkele keren gezien op pinterest en ben er echt verliefd op! Ik zou er graag zelf één haken, en denk dat ik het eco-garen van Hannah ga gebruiken; 100% lyocel. Is deze ook daarmee gehaakt? Welke naalddikte gebruikte jij voor je sjaal? Ik hoop dat mijn sjaal ook mooi wordt, maar zo mooi als deze, dat weet ik niet of me dat gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Ingrid, dankjewel voor je berichtje. Helaas heb ik de bandarol van Hannah niet bewaard maar het is wel super zijdezachte wol. Ik haakte met naald nr 3. Succes met de sjaal 🍀

   Verwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.