Blij Uiltje

Een tijdje terug was ik op de boekpresentatie "Blijhakertjes" van Made by Leen en kocht ik haar boek. Tot eergisteren gunde ik mij geen tijd om hier iets uit te maken, terwijl het zo'n leuk boek is. Ik was te druk met het maken en haken van kerstaccessoires. ook erg leuk om te doen hoor. Maar goed Kerst is voorbij en ik kreeg ik om iets heel anders te maken: een blijhakertje!


A few weeks ago, in September, I went to Echtstudio because of the book presentation " Blijhakertjes" from Made by leen. Until now I was busy with Christmas crocheting. Christmas is over, so I started with crochet something new of the book " Blijhakertjes" .

Twijfel over welke knuffel ik het eerst zou gaan maken...

werd het toch het Uiltje. 

Ik haakte 'm op haaknaald nr. 3,5 omdat 

ik best strak haak (ben ik laatst pas
achter gekomen).


I doubted about which hug I would crochet at first...
  it was the Owl. I used hook number 3,5.


Het inhaken ging best goed totdat ik de tweede
rand bloemetjes moest doen
 (deze heb ik met ByClaire garen gehaakt).
Ik kwam niet helemaal 
uit met het patroon en 
aan de achterkant heb ik spontaan
de helft van de bloemetjes weggelaten.
Gelukkig zie je daar niets van.

The pattern goes fine until the second range 
with flowers (crochet with ByClaire yarn).
At the back of the Owl I forgot some
stitches. But you don't see nothing of it
(I'm glad).


Nu zit hij heel tevree op mijn creatieve boom
tussen de gehaakte kerstballen,
kerstboom en Rudolf.

Now he is sitting on my creative tree
beside the crochet bubbles and Rudolf.


Eén ding is zeker:
er zullen nog wel een paar
Blijhakertjes van mijn haaknaald rollen.


I want to crochet more " Blijhakertjes" 
in the future. 


Fijn weekend!
Have a nice weekend!

Reacties

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.