Vintage pillow

Op de Kreadoe zag ik dit Vintage lapje met vogels, ik was meteen verliefd! Dat wordt een kussen of een tas, dacht ik. Nou, het is een kussen geworden. En omdat ik dol ben op Love to recycle gebruikte ik weer delen van oude broeken (jeans blijft toch favoriet). En ook de rits haalde ik uit een oude kussensloop.


I went to the Kreadoe market and I fell in love 
with this fabric with birds. 
I made a pillow of it.
Because I love to recycle old clothes,
I used also pieces of it for my new pillow.


Hieronder zie je een paar details.
Below you will see a few details.


En hier zie je het resultaat van mijn Vintage kussen.
And here you see my Vintage pillow.


Bedankt weer voor je bezoekje. Nog een fijne week!
Thanks for visting my blog. Have a nice week!Reacties

 1. Leuk! En, je kan nooit genoeg jeans hebben om alles mee op te leuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat is een super mooi lapje. Heel erg leuk als kussen. Maar een tas was ook vast erg leuk geweest!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Thea! Ja als tas is ie ook erg leuk, vandaar die twijfel.

   Verwijderen
 3. Knap!!! Echt professioneel gemaakt! Ik stel me zo voor dat zo'n kussen veel succes zou hebben in de winkel!
  Groetjes, Sigrid
  PS: Ik ben ook dol op vogeltjesprenten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sigrid! Het is ook te leuk om te doen! En dat over im een winkel... Dat zet mij aan het denken, dank daarvoor!
   En ik ben dol op heel veel vogels: watervogels zoals het papegaaiduikertje maar ook die watehoentjes ( zogenaamde piepeensen) en flamingo's tot roodborstje en zeearenden, alles vind ik leuk. Heb 16 jaar een voliƫre gehad met tropische vogels en parkieten, heerlijk hoor! Dus als ik een vogelstofje zie ... Dan is die voor mij.

   Verwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.