Almost Easter

Goedemorgen! Ik hoop dat alles goed met jullie gaat.

Over één week is het al Pasen... toch niet te geloven hoe snel de tijd gaat? Afgelopen dagen heb ik eieren en hazen van vilt gemaakt voor in mijn creatieve boom, die nu spontaan een paasboom is geworden.

Hi there, I hope you are doing well. Just one week to go and it will be Easter. I've made several things of vilt to decorate my creative tree, it is now our Easter-tree.

Hier zie je mij verhaal van Instagram.

Here you see my story of Instagram.Hopelijk heb ik je heerlijke inspiratie gegeven 
voor Pasen. En wens je een fijn weekend!

Hopefully I gave you inspiration for Easter.
Have a nice weekend!Reacties

  1. Oh mooi!!! Je hebt le inderdaad inspiratie gegeven, ik heb nog een klein beetje vilt liggen en krijg meteen zin om ook zoiets te maken! Zowel de eitjes met de bloemetjes als dat haasje, echt leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.