Flamingo cardigan

Yes, eindelijk is mijn zomervestje " Flamingo kimono" af!!! Op de valreep, want deze week wordt het nog volop zomer en kan ik 'm dus nog lekker aan. Begin juli ben ik begonnen met 6 bollen Katia Saigon, color 28 á 100 gram en nu een paar maanden later 4 en een halve bol opgehaakt. Ik weet het, ik ben geen snelle haakster maar ben toch stiekem trots op dit resultaat.

Yes!!! I've finished my "Flamingo kimono cardigan" ! I started at the begin of July with 6 x 100 gram Katia Saigon, color 28 and I only used 450 gram. I know, I can't crochet fast but I'm a little proud of this result.

Zie je ook de achterkant van de hals? Mooi hé?
Do you see the beautifull back of the cardigan? 
De randen heb ik wat breder gehaakt omdat anders 
het vestje snel van mijn schouders afzakte. 
Nu zit het perfect. 
Het enige wat nog ontbreekt aan mijn geluk 
is een mooie speld om het vestje te sluiten. 
Hopelijk kom ik nog een leuk exemplaar tegen.

I've crochet the borders a little bit wider, 
because it will fall of my shoulders very fast. 
Now it suits perfect. 
The only thing that is missing, 
is a nice pin to close my cardigan at the front. 
Hopefully I will find it once.

Wil jij ook dit vestje haken? Check dan even 
het account van @liefsvansuus op Instagram.

Do you want also to crochet this one? 
Check the account of @liefsvansuus on Instagram.


Fijne zondag nog en een mooie week toegewenst!
Enjoy your Sunday and have a nice week!Reacties

Een reactie posten

Berichtjes vind ik altijd leuk.