Crocheted shells

Een goedemiddag op deze bijzondere warme dag 32℃. De hittegolf duurt nu al 7 dagen! Hopelijk houden jullie het allemaal een beetje vol.

Ondanks de hitte waren er afgelopen week ook vreugde momentjes: mijn zoon slaagde voor zijn brommer theorie en ik tikte op Instagram de 1000 volgers aan, hoe leuk?! Maandag jl. startte ik weer met werken na 3 weken vakantie te hebben gehad en dat was weer even wennen hoor. Gek genoeg zat ik er na 1 dagdeel al weer goed in 😊. Vandaag is mijn vrije dag, maar echt genieten doe ik niet... die warmte, ik kan er zo niet tegen! Dus besloot ik om toch maar weer naar binnen te gaan om een blogje te schrijven voor jullie.

A good afternoon on this special hot day 32℃. The heat has been going on for 7 days now! Hopefully you all keep it up a bit. 

Last week there were moments of joy: my son passed his moped theory and I have got more than 1000 followers on Instagram, how nice?! Last Monday I started working again after having a 3-weeks holiday, that took some getting used to. Today is my day off, but I don't really enjoy it... because of that warmth! I can't take it like that. So I decided to go back inside and write a blog for you guys.

Veel van jullie zullen waarschijnlijk vaak op het strand te vinden zijn. Ik niet, wel 's avonds maar zeker niet overdag. Wat ik wel heel leuk vind is het zoeken naar schelpen en vooral naar die ik nog niet ken of heb. Zo zag ik laatst van die leuke zee egel schelpen, heel fragiel en voorzien van mooie decoraties:

Zee-egel | Wilde Wijde Wereld

The most of you will be stay on the beach during the day.  Not me, only in the afternoon. What I really like about the beach is looking for shells and especially those I don't know or have yet. I recently saw those nice sea urchin shells, very fragile and with beautiful decorations.


Schelpen in huis, dat vind ik heel erg leuk! En op social media zie je nu overal de kokkelschelp.

I really like shells in house! Now on social media you see the cockle shell passing by. 


Ik haakte er eerst één met Bobbiny garen: 

First I crocheted one with Bobbiny yarn:    

Een tweede haakte ik met jute garen van de Zeeman: 

I crocheted a second one with jute yarn from Zeeman:

En kijk ze eens shinen onder de veranda!

 And look how they shine under the veranda!Tip: wil jij ook zo'n leuke schelp haken check dan: het You Tube kanaal van Creatief met haken 

Fijne dag en hou je hoofd koel!


Tip: do you like the shells? Check You tube channel: Creatief met haken.

Have a nice day en keep your head cool.

Reacties